УАЗ присвятив спецверсію Patriot грі World of Tanks — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УАЗ присвятив спецверсію Patriot грі World of Tanks

Технології&Авто
1567
Спеціальна версія отримала ім’я УАЗ Patriot World of Tanks Edition.
Компанія УАЗ спільно з відомим розробником ігор Wargaming представили спеціальну версію автомобіля Patriot, присвяченого популярній грі World of Tanks.
Як розповіли в компанії, новинка відрізняється від звичайної модифікації стильним інтер’єром з шкіряним оздобленням, фірмовою ідентифікацією, вітанням в стилі ігор і носить ім’я УАЗ Patriot World of Tanks Edition.
Центральна частина сидінь разом з підголовниками виконана з натуральної шкіри ексклюзивного кольору “коньяк”, а також доповнена фірмовою символікою World of Tanks і стильними стібками. Оригінальний інтер’єр автомобіля доповнює шкіряне оздоблення козирка приладової панелі, а також передній центральний підлокітник коньячного кольору. Крім того, на двері багажного відділення автомобіля розміщений шильд World of Tanks, що позначає спеціальну комплектацію.
УАЗ Patriot World of Tanks Edition представлений в топовій комплектації “Стиль”. Автомобіль оснащується мультифункційним кермом, клімат-контролем, системою ESP, сенсорним екраном з мультимедійною і навігаційною системами, камерою заднього виду з передніми і задніми датчиками паркування, а також повним набором зимових опцій.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас