ФГВФО збільшив винагороду організаторам торгів з продажу прав вимоги за кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО збільшив винагороду організаторам торгів з продажу прав вимоги за кредитами

Кредит&Депозит
296
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб збільшив розмір винагороди організаторам торгів за проведення аукціонів з продажу прав вимоги за кредитами в 6 разів.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду.
Відповідні зміни були внесені до рішення виконавчої дирекції фонду “Про окремі питання організації процесу продажу активів (майна) ліквідованих банків”.
“Збільшення граничного розміру винагороди організаторам електронних аукціонів, на яких реалізуються права вимоги за кредитами, було не просто побажанням організаторів торгів, з якими ми ведемо постійний діалог, а й об’єктивною необхідністю. Адже (процес) продажу прав вимоги за кредитами набагато складніший, ніж реалізація, скажімо, об’єкта нерухомості або цілісного майнового комплексу. Ми обіцяли переглянути розмір “комісійних” – і зробили це”, – сказала директор департаменту консолідованих продажів і управління активами фонду Юлія Берещенко.
Згідно з прийнятими змінами, граничний розмір винагороди організаторам відкритих торгів за проведення аукціонів з продажу прав вимоги за кредитами в подальшому становитиме 3% від ціни продажу (але не більше 1,5 млн гривень).
При цьому розмір винагороди за продаж основних коштів не змінився.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас