Українські банки назвали найбільш надійних для себе клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські банки назвали найбільш надійних для себе клієнтів

Кредит&Депозит
2904
Найнадійніший клієнт для сучасного українського банку – це людина у віці 50-55 років, повідомив начальник управління VIP бізнесу Банку Кредит Дніпро Сергій Сорокін.
За оцінкою менеджера банку, маса існуючих статистичних методів, аналітичних та математичних моделей, які закладені в спеціальні аналітичні CRM-системи, дозволяють у великих масивах даних виявити взаємозв’язки і закономірності накопичення коштів людьми. Вони допомагають банкам приймати рішення про зміну продуктового ряду або коригування процесу продажів.
“Завдяки таким інструментам, в нашому банку зібраний масив статистики, завдяки якій ми розуміємо, що люди 50-55 років активніше, більше і краще за інші категорії клієнтів накопичують кошти на депозитах або повертають кредити. Це статистика на основі бази нашого банку. Але, таких прикладів сотні”, – зазначив Сергій Сорокін.
І запевнив, що люди середнього віку зберігають свої звички в частині накопичення заощаджень незалежно від рівня доходів.
“Неважливо, який у них рівень доходу. Такі клієнти навіть якщо заробляють тільки 5 тис. грн., примудряються відкладати 10-20% від рівня зарплати в заощадження”, – підкреслив Сорокін.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас