ПриватБанк розширює мережу обслуговування пластикових карток в Закарпаттi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк розширює мережу обслуговування пластикових карток в Закарпаттi

Фінтех і Картки
116
В рамках реалiзацiї зарплатного проекту з Ужгородським нацiональним унiверситетом Ужгородська фiлiя ПриватБанку встановила новий банкомат в примiщеннi головного корпусу унiверситета, де знаходиться 6 факультетiв. "Електронний касир" обслуговуватиме близько 6 тисяч студентiв та понад 2 тисячi викладачiв найбiльшого вузу областi, що створюватиме для власникiв пластикових карток - клiєнтiв банку додатковi зручностi. Також встановлення нових банкоматiв сприяє активному впровадженню банком сучасних форм обслуговування клiєнтiв. Окрiм отримання готiвки, за допомогою банкоматiв ПриватБанку власники пластикових карт сьогоднi отримують сучасний додатковий сервiс - можливiсть пiдключитися до системи iнтернет-банкiнгу "Приват24", оплатити послуги операторiв мобiльного зв`язку (KYIVSTAR, UMC), внести попередню оплату за послуги IP-телефонiї, iнтернет-провайдерiв, пiдписатися на перioдичнi видання.
На сьогоднi Ужгородською фiлiєю ПриватБанку вже встановлено 7 банкоматiв на територiї областi, 5 з яких - в Ужгородi та 2 - в районних центрах Закарпаття - Чопi та Береговi.
Довiдка: ПриватБанк входить у число найбiльших системних банкiв України. Нацiональна мережа банкiвського обслуговування ПриватБанку налiчує 1 427 фiлiй та вiддiлень по всiй територiї країни. Банк має найбiльшу в Украiнi мережу обслуговування пластикових карток: 955 банкоматів, 12 437 POS-терминалiв та 1 700 пунктiв видачi готiвки.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас