Безрамковий смартфон Xiaomi Mi Max виявився дуже крихким — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безрамковий смартфон Xiaomi Mi Max виявився дуже крихким

Фондовий ринок
2134
Не так давно китайська компанія Xiaomi представила всьому світу безрамковий смартфон Mi Mix, 91% передньої площі якого зайнято дисплеєм.
Багато журналістів охрестили новинку китайським iPhone 8, оскільки саме до такого зовнішнього вигляду смартфонів Apple прагне вже не перший рік, про це свідчить безліч патентів “яблучної” корпорації, спрямованих на створення безрамкового пристрою з вбудованим в екран сканером відбитків пальців Touch ID.
Один з користувачів Mi Mix, якому Xiaomi дала цей пристрій на тимчасове тестування, опублікував в мережі фотографію з розбитим екраном новинки і повідомив вкрай важливі відомості. Виявляється, що безрамковий Xiaomi Mi Mix не захищений ніяким захисним склом Gorilla Glass. Це призвело до того, що після падіння з висоти в 15 см екран просто тріснув скраю.
Керамічний корпус Xiaomi Mi Mix тільки погіршує ситуацію, оскільки він ніяк не пружинить і не пом’якшує удари. На підставі цих відомостей експерти рекомендують жителям Китаю купувати Mi Mix в офіційних магазинах компанії Xiaomi і відразу ж оформляти на нього розширену гарантію, яка захищає смартфон від нещасних випадків. Обійдеться вона приблизно в 38 доларів.
Купити Xiaomi Mi Mix стане можливо вже в цю п’ятницю, 4 листопада, але тільки на території Китаю
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас