Honda Pilot нового покоління вийшов на український ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda Pilot нового покоління вийшов на український ринок

Технології&Авто
1702
“Третій” Honda Pilot був представлений в лютому 2015 року. Кросовер отримав повністю переосмислений дизайн, систему постійного повного приводу з керованим вектором тяги iVTM-4 і 3.0-літровий бензиновий двигун V6 з системою управління клапанами i-VTEC і системою змінного управління циліндрами VCM. Цей силовий агрегат розвиває 249 к.с. потужності, а максимальний крутний момент досягає значення в 294 Нм. Трансмісія: 6-ступінчаста автоматична з гідротрансформатором.
Таке поєднання двигуна і трансмісії дозволяє двотонному Honda Pilot прискорюватися з 0 до 100 км/год за 9,1 секунди. Витрата палива в змішаному режимі за паспортом становить 10,4 л/100 км, причому двигун адаптований під 92-й бензин. Спеціально для їзди по бездоріжжю передбачені їздові режими Сніг, Бруд, Пісок. При виборі одного з режимів електронний блок управління переналаштовує роботу двигуна, трансмісії і системи повного приводу для оптимального зчеплення.
Що стосується місткості, то п’ятиметровий позашляховик має багажник об’ємом 305 л з розкладеним третім рядом сидінь і 827 л – зі складеним третім рядом сидінь. Якщо скласти ще й другий ряд, вийде 1779 л.
В Україні новий Honda Pilot в буде доступний в комплектації Premium. Він оснащується передніми і бічними подушками безпеки, шторками безпеки для переднього і заднього рядів, сигналізацією про загрозу зіткнення спереду. системою курсової стійкості, стеження за рядністю руху, а також функцією допомоги при старті на підйом. Крім цього встановлюється круїз-контроль, мультимедійна система Honda Connect, камера заднього виду, дистанційний запуск двигуна, датчики дощу і світла.
Рекомендована вартість моделі – від 55 300 доларів США.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас