Microsoft представила свій перший настільний комп'ютер-моноблок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила свій перший настільний комп'ютер-моноблок

Технології&Авто
851
Компанія Microsoft провела захід, на якому представила ряд нових продуктів. У тому числі компанія представила свій перший настільний комп’ютер класу “все-в-одному”, який називається Surface Studio. Новинка є прямим конкурентом Apple iMac, і орієнтована вона в першу чергу на користувачів, чия професійна діяльність пов’язана з творчістю.
Новинка оснащена 28-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 3:2, роздільною здатністю 4500 х 3000 пікселів (майже 5K), і щільністю пікселів в 192 ppi. Дисплей підтримує сенсорне введення, здатний одночасно розпізнавати до десяти доторків, а також підтримує введення за допомогою цифрового пера Surface Pen, яке поставляється в комплекті. Панель дисплея охоплює колірні простори Adobe sRGB і DCI-P3, і дозволяє “на ходу” переключатися між ними. Все це особливо корисно для фотографів, дизайнерів і інших користувачів, які працюють з графікою.
Але, мабуть, ключовою особливістю Surface Studio, що підкреслює його “творчу спрямованість”, є можливість перетворення його на певну подобу планшета з величезною робочою поверхнею. Дисплей моноблока має підставку з шарнірами, яка дозволяє розташувати його майже горизонтально, для зручності малювання за допомогою Surface Pen.
Також новинка підтримує новий пристрій введення під назвою Surface Dial, який можна застосовувати з сумісними програмами, наприклад, для вибору кольору з палітри або виду пензля, просто повертаючи його верхню частину. Surface Dial буде продаватися окремо за 100 доларів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас