Дизайнери представили тізер лінії Hyperloop в Еміратах (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дизайнери представили тізер лінії Hyperloop в Еміратах (відео)

Технології&Авто
910
Датська архітектурна компанія Bjarke Ingels Group представила тізер, що розкриває деякі подробиці про надшвидкісну вакуумну лінію Hyperloop, яка повинна з’єднати Абу-Дабі і Дубай.
Швидкісні капсули Hyperloop повинні перетворити шлях довжиною в 93 милі (близько 150 км) між двома завантаженими містами на поїздку тривалістю кілька хвилин. Система створюється для перевезення як людей, так і вантажів. Сьогодні напередодні презентації дизайну транспортної лінії, яка намічена на 7 листопада, компанія представила невеликий тізер, що розкриває деякі деталі проекту.
Одержаний дизайн – це результат співпраці BIG і Hyperloop One. Раніше Hyperloop One звернулася до BIG за допомогою в проектування лінії.
«Ми живемо в новий час, коли можна розробляти транспортну систему протягом всього декількох років і повністю змінити світ, – каже глава дизайнерської групи Якоб Ланге. – Ми не сидимо в очікуванні якихось нових технологій, на кшталт карбонових нановолокон або чогось іншого, щоб реалізувати проект. У нас вже сьогодні є все, щоб зробити це»
Дизайн від BIG – це Y-образні опори, на яких розташовується вакуумна труба Hyperloop. Кабіни всередині неї повинні переміщатися між зупинками на швидкості понад 1100 км/год. Ймовірно, технологія буде не сильно відрізнятися від тієї, що протестували в пустелі штату Невада. Тоді силова установка змогла забезпечити розгін до 185 км/год всього за 1,1 с. Проте, про майбутню систему відомо небагато. Швидше за все, більш детально про проект BIG і Hyperloop One розкажуть під час офіційної презентації дизайну 7 листопада.
«Ви не повірите, наскільки дешево зробити електромобіль»
Перші випробування кабін для Hyperloop призначені компанією Ілона Маска SpaceX на січень, для цього компанія будує експериментальний трек довжиною 1,6 км, в якому вакуумне середовище буде відтворене на 99,8%. Один із засновників Hyperloop One Мервін Пішевар раніше заявив, що перша робоча лінія з’явиться не пізніше 2021 року.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас