85% китайців хочуть купити безпілотний автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

85% китайців хочуть купити безпілотний автомобіль

Технології&Авто
398
Китайські споживачі при купівлі розумного автомобіля більше звертають увагу на інтернет-технології, ніж на ціну або потужність двигуна, свідчить дослідження консалтингової компанії PricewaterhouseCoopers.
Близько 40% готові змінити марку автомобіля заради більш прогресивних технологій, йдеться в доповіді, заснованому на опитуванні більше 3000 власників автомобілів в материковому Китаї та Гонконгу.
«Жителі Китаю вкрай охоче сприймають ідею придбання підключеного автомобіля і, з огляду на загальний інтерес до технологій, урядову підтримку і зростаючу кількість населення, КНР скоро стане лідером інновацій підключених автомобілів», – каже Марко Фішер, директор з досліджень автомобільного ринку PwC China.
«Тепер перед автопромисловістю країни стоїть завдання встановити правильне співвідношення технологій, для того щоб відповідати умовам дорожнього руху в Китаї і рушити вперед, ставши найбільшим виробником інтелектуальних підключених машин», – продовжує він.
Понад 75% покупців на авторинку Китаю готові витратитися на заходи безпеки, тоді як 60% не проти заплатити за програми обслуговування автомобіля, в тому числі за діагностичне ПЗ і записи обставин аварій.
Також доповідь відзначає, що 80% покупців в Китаї активно оновлюють функції свого автомобіля, перш за все системи безпеки. Найбільшим попитом користуються функції попередження про зіткнення і екстрені виклики. Ну а 85% китайців хочуть купити повністю автономний транспорт, повідомляє ShanghaiDaily.
Зробити свої автомобілі розумними до кінця року обіцяє концерн Volvo. Водії зможуть отримувати повідомлення про небезпеки завдяки інформації з датчиків інших автомобілів цієї ж марки, що проїхали по дорозі раніше.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас