Xiaomi анонсувала перший безрамковий смартфон Mi Mix — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi анонсувала перший безрамковий смартфон Mi Mix

Технології&Авто
1369
Xiaomi представила планшетофони Mi Mix – безрамковий пристрій з 6,4-дюймовим дисплеєм. Деякі ЗМІ називають новинку концептом, проте в мережі вже є реальні фотографії смартфона, що свідчать, що реліз гаджета не за горами.
Mi Mix позиціонується як “перший в світі” безрамковий смартфон (91,3% лицьового боку займає екран). Незважаючи на величезну діагональ, за габаритами він приблизно відповідає iPhone 7 Plus з 5,5-дюймовим дисплеєм. Як видно на численних зображеннях, дисплей не обмежений рамками з трьох сторін.
При такій конструкції апарату фахівцям довелося вирішувати питання, пов’язані з динаміком, датчиком наближення і фронтальною камерою, які зазвичай розташовуються над екраном. Замінити гучномовець дозволило рішення на базі п’єзоелектричної керамічної технології. Традиційний інфрачервоний сенсор наближення замінили на ультразвуковий датчик.
Що стосується фронтальної камери, то її розташували під дисплеєм, а користувач зможе повертати смартфон під час зйомки, як йому буде зручно. У Xiaomi заявили, що працювали над пристроєм протягом двох років.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас