Приватбанк заявив, що підтримав Гонтарєву, як й інші банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк заявив, що підтримав Гонтарєву, як й інші банки

Фондовий ринок
2498
Прес-служба Приватбанку відреагувала на інформацію, що цього банку немає серед підписантів відкритого звернення Незалежної асоціації банків України (НАБУ) на підтримку НБУ (по факту, глави відомства – Валерії Гонтарєвої, – ред.).
Прес-секретар Приватбанку Олег Серга зауважив, що, як відомо, центральний офіс Приватбанку не в Києві (а в Дніпрі, – ред.), а тому, відповідно, не завжди хтось із топ-менеджерів банку може “фізично” підписати якийсь документ.
«[Приватбанк] не підписав, але підтримав іншими способами. Папір і листи в 21 столітті далеко не єдиний спосіб зв`язку», – додав О.Серга.
Спостерігачі припускали, що відсутність Приватбанку в переліку банків, які підписали звернення НАБУ на підтримку В.Гонтарєвої, могло бути додатковим свідченням конфлікту між акціонерами Приватбанку та керівництвом НБУ.
Це протистояння в свою чергу могло «матеріалізуватися» в т.ч. у вимогах кількох політичних сил відправити В.Гонтарєву у відставку, а також в появі неофіційної інформації в пресі, що Приватбанк може бути націоналізований уже в найближчі два тижні.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас