США продовжили заборону на польоти над сходом України і Кримом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США продовжили заборону на польоти над сходом України і Кримом

Світ
259
Федеральне управління цивільної авіації (ФАА) і Мінтранс США продовжили заборону, введену з 29 грудня 2014 року, на польоти американських авіакомпаній над Сімферополем і Дніпром, включаючи всю зону льотної відповідальності в цих районах, до 27 жовтня 2018 року. Відповідне повідомлення опубліковано на офіційному сайті Федерального реєстру американського уряду.
Згідно з повідомленням, заборона набуде чинності з 27 жовтня цього року і продовжена у зв’язку зі збереженням нестабільної ситуації на сході України. При цьому у відомстві зазначили, що заборона може бути переглянута або скасована в разі зміни ситуації.
Рішення про заборону польотів цивільної авіації над Сімферополем і Дніпром було введено Федеральним управлінням цивільної авіації США з 29 грудня 2014 року. Під дію документа підпадають всі авіаперевізники США, американські комерційні оператори, а також особи, які мають свідоцтва льотчиків США, за винятком випадків, коли ці особи діють на повітряних судах, зареєстрованих в США, але як іноземні перевізники. У жовтні минулого року авіавлада США продовжила цю заборону до 27 жовтня 2016 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас