200+ делегатів зареєстровані для участі в Ukrainian CFO Forum 2016, який відбудеться в Києві 3-4 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

200+ делегатів зареєстровані для участі в Ukrainian CFO Forum 2016, який відбудеться в Києві 3-4 листопада

Світ
135
Компанія FA Service запрошує Вас взяти участь у наймасштабнішому діловому заході для фінансистів,- XV Ювілейний Форум Фінансових Директорів України, який відбудеться 03-04 листопада 2016 р. в місті Києві (НСК “Олімпійський”). Детальніше про Форум www.fas.com.ua
Платиновий Спонсор: Банк ПІВДЕННИЙ.
Золотий Інноваційний Партнер: IT – Enterprise.
Партнер: АФ Династія.
UKRAINIAN CFO FORUM 2016 В ЦИФРАХ І ФАКТАХ:
200+ делегатів і 30 високопрофесійних доповідачів – CFO провідних компаній. На учасників чекають презентації, панельні дискусії та інтерв’ю на сцені, 2 дня обговорень і необмежені можливості спілкування з колегами – фінансистами.
УВАГА: промо-код “FinanceUA” в реєстраційній формі надає знижку -20%.
Детальніше про Форум www.fas.com.ua
Склад доповідачів та учасників дискусій говорить сам за себе і ось лише деякі з них : Д.Мороз (Директор з економіки та фінансів, Інтерпайп), С.Січкар (CFO, Group DF),А. Рогачов (Директор департаменту фінансових проектів, F.Hoffmann -La Roche),А.Новохатній (Начальник центру загального фінансового обслуговування, Gruma EMEA), М.Соловьев (CFO, Syngenta), А.Авринський (Заступник Генерального директора, IT-Enterprise), А.Тарасюк (Віце-президент, ДП Антонов), О.Фрусевич (CFO, UMG), Л.Курилко (Фінансовий директор, Оріфлейм Україна), О.Говядін (CFO, Carlsberg Україна), В.Дьячук (CFO Ukraine and CIS, MCD Ukraine (MERCK)), Л.Коцюмбас (CFO, Укртелеком), Т.Мушенок (Директор фінансового департаменту, Агро Інвест Україна) та інші.
До участі запрошуються: CEO, CFO, CSO, фінансові директори, директори з економіки, директори і заступники членів правління з економіки та фінансів, керівники департаментів економічного планування і бюджетування, керівники казначейств, директора з інвестицій, головні бухгалтера, банкіри, страховики та консультанти.
За матеріалами:
ФА Сервіс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас