В Україні стартував продаж компактного кросовера Hyundai Creta — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні стартував продаж компактного кросовера Hyundai Creta

Технології&Авто
4626
Старт продажів в Україні кросовера Hyundai Creta не пройде непоміченим, адже ця глобальна модель (виробляється в Індії і Росії, продається по всьому світу) потрапляє в дуже популярний сегмент компактних кросоверів B-класу. Машині доведеться відвойовувати своє місце під сонцем у Ford EcoSport, Kia Soul, Nissan Terrano, Peugeot 2008, Renault Kaptur і Duster, Skoda Yeti і Suzuki Vitara. Однак реноме бренду Hyundai і сам автомобіль дають підставу вважати, що перед нами – майбутній бестселер.
Побудований на платформі хетчбека i20 кросовер Creta має завдовжки всього 4270 мм. За стилістикою – чистокровний Hyundai, а салон хоч і не балує великою кількістю простору (особливо це відноситься до другого ряду), але підкуповує гарною якістю оздоблювальних матеріалів.
У нас буде продаватися Creta російської збірки (виробництва заводу “Хьонде Мотор Мануфактуринг Рус” в Сесторецьку). Це означає збільшений з 183 до 190 мм кліренс, бачок омивача збільшеного об’єму а також акумулятор збільшеної місткості, перекалібровані підсилювач керма і підвіска.
Для українського ринку поки пропонуються два мотори, і обидва – бензинові: це “четвірки” 1.6 потужністю 123 к.с. і 2.0 на 160 “сил”. У першому випадку Creta виключно передньоприводна, з “механікою” або “автоматом” на вибір. Повноприводна трансмісія з електрогідравлічною муфтою – привілей більш потужної дволітрової версії.
Найкомпактніший кросовер Hyundai пропонується в комплектаціях Active, Comfort, Comfort+ і Top. Базова версія 1.6 з переднім приводом і “механікою” обійдеться в 499 тис грн, доплата за “автомат” – майже 60 тисяч. Повнопривідна топ-версія з мотором 2.0 і в максимальній комплектації оцінена в 764 тис. грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас