Лещенко розповів, хто не дає йому заповнити електронну декларацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лещенко розповів, хто не дає йому заповнити електронну декларацію

Казна та Політика
1320
Народний депутат Сергій Лещенко заявляє, що не може завершити заповнення електронної декларації через хакерський злом системи.
Про це він заявив в ефірі “5 каналу”.
“Моя електронна декларація готова. Я її готовий хоч завтра поставити на сайт, але сталося те, про що ми давно попереджали – спеціально цю систему електронного декларування, а це спеціальний інтерфейс в спеціальній програмі, вона була хакерських шляхом зламана, в спеціальному органі, який називається Держспецзв’язку… Наприклад, я не можу закінчити свою декларацію, тому що там є розділ, який суперечить взагалі здоровому глузду, тобто, щоб поставити крапку, я повинен заповнити розділ, який я не повинен заповнювати.
При цьому нардеп запевнив, що знайде спосіб завершити заповнення своєї декларації.
“Але повірте мені, якщо вони навіть це не полагодять, я знайду спосіб, я її (електронну декларацію – ред.) закінчу, і вона з’явиться”, – зазначив Лещенко.
Одночасно він закликав вищих посадових осіб держави показати приклад і обнародувати свої декларації.
“Нехай Порошенко приклад покаже прем’єр-міністру, спікеру парламенту, міністрам, депутатам, він першим повинен заповнити декларацію… Хотів би, щоб так само зробили люди, які наділені владою прямим мандатом від народу, які отримали їх в такий скрутний час, які повинні своїм прикладом бути для всіх, показувати, що вони борються з корупцією, що вони за прозорість. А вони замість цього створюють перешкоди для електронного декларування, для НАБУ, для правоохоронних органів, які борються з корупцією, займаються політичними змовами”, – вважає народний депутат.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас