ДТЕК з початку жовтня поповнив запаси вугілля на своїх ТЕС на 300 тис. тонн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДТЕК з початку жовтня поповнив запаси вугілля на своїх ТЕС на 300 тис. тонн

Енергетика
132
ДТЕК здійснює імпорт для формування страхового резерву, при цьому вугілля українського видобутку залишається для компанії пріоритетним.
Енергокомпанія ДТЕК Енерго з 1 по 20 жовтня поповнила запаси вугілля на складах теплоелектростанцій компанії на 300 тис. тонн. Поставки вугілля на ТЕС ДТЕК стабільні.
Паливо на ТЕС ДТЕК надходить з видобувних підприємств компанії, а також державних шахт. Крім того, на ТЕС компанії вже відвантажено 52 тис. тонн газової марки вугілля з Польщі, ще 48 тис. тонн буде відвантажено найближчим часом. На початку листопада очікується прибуття судна з 79 тис. тонн антрациту з ПАР.
ДТЕК здійснює імпорт для формування страхового резерву, при цьому вугілля українського видобутку залишається для компанії пріоритетним.
“Для своєчасного поповнення складів теплоелектростанцій ми прийняли рішення про постачання палива з різних напрямків. Ми закуповуємо весь вільний ресурс вугілля державних шахт, на 3,5 млн тонн збільшуємо власний видобуток у другому півріччі, а також імпортуємо вугілля. Завдяки таким діям зі стартом опалювального сезону ТЕС ДТЕК Енерго готові нести стабільне навантаження”, – сказав директор з комерційної діяльності ДТЕК Енерго Віталій Бутенко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас