Система MoneyGram готова забезпечити грошові перекази в Росію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Система MoneyGram готова забезпечити грошові перекази в Росію

Фінтех і Картки
892
Система платіжних переказів MoneyGram International заявляє про готовність забезпечити українцям грошові перекази в Росію.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби системи.
MoneyGram оголосила в середу, що обмеження, накладені на функціонування російських платіжних систем, які вступили в силу з 19 жовтня на території України, не стосуються сервісу компанії.
За оцінками Світового банку, в 2015 році в Україну було здійснено грошові перекази на суму 5,9 млрд доларів, що становить 5,6% ВВП країни.
Основними країнами відправки грошових коштів в Україну є Росія (3,1 млрд доларів), США (469 млн доларів), Німеччина (275 млн доларів) і Казахстан (254 млн доларів).
“MoneyGram працює в Україні протягом майже 20 років і на поточний момент володіє великою мережею з більш ніж 9 000 пунктів обслуговування і 19 000 банкоматів і кіосків самообслуговування, що дозволяє нашим клієнтам отримувати гроші з Росії або будь-якої іншої країни в будь-який зручний для них час”, – повідомив керівник MoneyGram в країнах СНД Євген Бутюгін.
MoneyGram також має велику мережу в Росії з більш ніж 23 тис. пунктами обслуговування.
Для відправлення грошей з Росії клієнти можуть звернутися в будь-який з 8 тис. офісів Сбербанку Росії.
Дані Світового банку показують, що грошові перекази в розмірі 15,4 млрд доларів були здійснені з Росії в 2015 році.
Основними країнами-одержувачами є Україна (3,1 млрд доларів), Узбекистан (3,1 млрд доларів) і Таджикистан (1,9 млрд доларів).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас