USD падає на тлі даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

USD падає на тлі даних

Валюта
568
Долар продовжуватиме відступ чи зросте після очікуваного виходу даних щодо інфляції в США?
У вівторок всі учасники ринку очікують запланованого випуску даних щодо інфляції в США. Напередодні ключових даних американський долар відступив від свого попереднього семимісячного максимуму.
Індекс долара США показав падіння на 0,09% до рівня 97.77 на тлі виходу даних, зазначивши зниження від вчорашнього семимісячного максимуму (98.15).
Станом на 13:10 долар стабілізувався після оголошення даних щодо інфляції США, під час якого було виявлено, що вартість життя в США зросла найшвидшими темпами за останні п’ять місяців у вересні. Американська валюта зросла на 0,02%, до рівня 97,89.
USD падає на тлі даних
Департамент праці повідомив, що індекс споживчих цін піднявся на 0,3% у вересні, згідно з прогнозами економістів після підвищення на 0,2% в серпні. За рік споживчі ціни зросли на 1,5% – найвищий показник з жовтня 2014 року, і вищий ніж показник серпня 1,1%. Базова інфляція, за винятком нестійких продуктів харчування і витрат на паливо, підвищилася на 0,1%.
Зростання цін було спричинене в основному цінами на нафту, які підвищилися на 2,9% на місяць. Ціни на одяг чинили опір, враховуючи сезонні розпродажі та знижки, отже, ціни на одяг знизилися на -0.7%.
Несподіване відновлення інфляції показало, що економіка в стані витримати більш високі відсоткові ставки, тим самим підвищуючи долар. Звіт також виходить в період суперечок серед членів Федеральної резервної системи.
Для отримання більш детальної інформації та новин про наслідки підвищення долара і даних щодо інфляції в США, FSMNews пропонує багато статей про форекс, товари, економіку, фінанси, акції, технології, споживчі товари і автомобільну промисловість. Стежте з FSMNews, як пощастило іншим акціям або товарам, після того як стабілізувався долар після виходу даних.
Падіння з вершин
Низка подій сприяла зниженню долара після своїх недавніх максимумів. Падінню долара на початку сесії у вівторок посприяв невтішний звіт промислового виробництва, який став відомий на попередній сесії. Долар опинився під тиском після того, як показники зросли на 0,1% минулого місяця, не виправдавши очікування зростання в 0,2%.
Крім того, ФРБ Нью-Йорка заявив, що виробничий індекс Empire State впав до -6.80 в жовтні з вересневого падіння -1,99. Аналітики прогнозували, що індекс зросте на 1,00.
На долар також вплинула заява віце-голови ФРС Стенлі Фішера в понеділок, що економічна стабільність в небезпеці через низькі відсоткові ставки; однак це «не так легко» для Центрального банку США – підвищити відсоткові ставки. У п’ятницю голова ФРС Джанет Йеллен пустила миролюбний тон у підвищенні відсоткової ставки.
Відсоткові ставки США залишаються основним центром уваги ринків, з очікуваннями підвищення відсоткової ставки в грудні. Однак підвищення в цьому році все ще далеко від наміченої мети. Наступне політичне засідання ФРС заплпноване на листопад, але ринки не очікують підвищення відсоткової ставки на тлі американських президентських виборів 8 листопада. Ринки оцінюють вірогідність підвищення відсоткової ставки ФРС в листопаді всього лише на 7%. Імовірність підвищення в грудні становить 70%, перевищивши історичний поріг в 60%.
USD падає на тлі даних
Аналіз долара
Оскільки долар провів стійку торговельну сесію, він не віддалився занадто далеко від максимуму в понеділок. На розташованому нижче графіку показано, оптимістичний тренд здається досить сильним, щоб долар дотримувався його в подальшому. Смуги Боллінджера показують знак утворення вузького діапазону, таким чином, долар залишається волатильним на тлі зростання. З жовтня розпочинається оптимістичний тренд на тлі міцних даних про виробничу активність США. Надалі низка міцних ключових даних США підтримали долар до вищезазначених подій.
USD падає на тлі даних
Тепер, коли вийшов кращий, ніж очікувалося, вересневий звіт індексу споживчих цін, очікується сильне зростання долара. Однак показники інфляції були досить сильні, щоб схилити чашу терезів на користь биків.
Очікується, що цей стійкий стан і слабкість долара матиме тимчасовий характер, і ми прогнозуємо, що долар буде рухатися вище, маючи достатньо часу.
Зрештою, з огляду на той факт, що інфляція наближається до цільового показника ФРС 2,0%, можливо, настав час для повторного розгляду підвищення ставок в найближчому майбутньому. У той час як нещодавні коментарі чиновників ФРС були або негативні, або обмежені, найбільша в світі економіка демонструє ознаки поліпшення, які будуть головними факторами для підвищення ставки.
FSM News надає вам найактуальнішу інформацію, висвітлюючи найбільші події ринку. Ми пропонуємо глибокий аналіз і детальні новини, щоб трейдери постійно отримували інформацію, з огляду на швидкий плин подій. FSMNews щодня надає нові статті та аналіз, тому оформляйте підписку на розсилку новин вже сьогодні!
Джерело статті:
www.fsmnews.ru
За матеріалами:
fsmnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас