Насіров показав найбагатші області України (інфографика) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров показав найбагатші області України (інфографика)

Казна та Політика
5335
З січня по вересень 2016 року надходження до місцевих бюджетів в Україні зросли на 34 млрд грн (47,7%) у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року та склали понад 104 млрд гривень.
Про це написав глава Державної фіскальної служби Роман Насіров на своїй сторінці в Facebook.
“У вересні до місцевих бюджетів сплачено 11,4 млрд грн, що майже на 43% більше від фактичних надходжень у вересні 2015 року. Серед регіонів за сумою сплати податкових платежів до місцевих бюджетів перше місце займає Київ”, – розповів він.
Насіров показав найбагатші області України (інфографика)
За словами Насірова, основним бюджетоутворювальним платежем місцевих бюджетів є податок і збір на доходи фізичних осіб, надходження за якими за дев’ять місяців 2016 року збільшилися на 18,2 млрд грн – до 56,4 млрд гривень. Глава ДФС наголосив, що це сталося, серед іншого, за рахунок легалізації зарплат.
Крім того, завдяки здійсненню суттєвих кроків для легалізації ринку палива, а зокрема впровадженню системи електронного адміністрування його реалізації, надходження акцизного податку з реалізації через роздрібну торгову мережу підакцизних товарів склали 8,6 млрд гривень. Таким чином, приріст платежів становить 3 млрд гривень.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас