Український стартап DelFast почав продавати свої електробайки по $2100. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап DelFast почав продавати свої електробайки по $2100.

Технології&Авто
1719
Український стартап з кур’єрської доставки DelFast в квітні цього року показав свій хардверний проект: вдосконалений електробайк, більш витривалий і швидкісний, ніж базова модель. Сьогодні СЕО DelFast Данило Тонкопій повідомив, що компанія запустила серійне виробництво і починає продаж таких байків за ціною $2100.
«Ми самі обкачуємо всі моделі і тестуємо в суворих умовах, коли кур’єр проїжджає щодня по 130-150 км за будь-якої погоди, тому все робимо на совість, для самих себе. До того ж ми замовляємо байки партіями, це дозволяє тримати низькі ціни на всі комплектуючі та на самі байки», – написав Тонкопій на Facebook-сторінці компанії.
Він також перерахував основні параметри байків:
пробіг на одному заряді 120 км (при максимальній швидкості);
ємність батареї – 35 А∙год, напруга 48 В;
середня швидкість 40-42 км / ч (за запитом можна збільшити середню швидкість, але пробіг зменшиться);
У базовій комплектації байк коштує $2100. Раніше байки планували продавати за ціною від $6700 до $7500, однак через відсутність запитів ціну вирішили максимально знизити.
За словами Тонкопія, байки збираються в Україні на потужностях компанії E-Kross. Обсяг першої партії на продаж обмежений тільки кількістю запитів від покупців. «Скільки треба – стільки і зробимо. Виробнича потужність наших партнерів – 100-200 штук на місяць», – розповів Данило.
DelFast поки не запустив інтернет-магазин з продажу мотоциклів, тому оформити замовлення можна тільки особисто, написавши в Facebook Тонкопію або директору стартапу Сергію Денисенку. Від моменту подачі заявки до фактичного відвантаження покупцеві доведеться почекати приблизно два тижні.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас