Google запустила сервіс для відстеження авіаквитків і повідомлень про їх майбутнє подорожчання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google запустила сервіс для відстеження авіаквитків і повідомлень про їх майбутнє подорожчання

Технології&Авто
878
Компанія Google запустила сервіс Google Flights для відстеження в режимі реального часу авіаквитків, акцій і знижок, а також майбутніх змін цін. Завдання нового сервісу – допомагати користувачам в плануванні і економії під час подорожей.
Найцікавіша можливість Google Flights – повідомлення про те, коли подорожчають квитки на зазначений користувачем маршрут.
«Після вибору конкретного польоту вас повідомлять, коли поточна вартість квитка перестане бути актуальною – і скільки ви можете заощадити, якщо зарезервувати його зараз. Наприклад, цей рейс в Сан-Дієго, швидше за все, подорожчає протягом восьми годин – і ви, ймовірно, заощадите $87, якщо купите квиток до цього часу», – йдеться в офіційному повідомленні компанії.
Крім цього, спеціальна панель повідомлень буде пропонувати підказки про те, як зменшити витрати на авіаквитки за конкретним маршрутом – наприклад, вибрати альтернативний аеропорт або дату. Крім того, через підказки можна дізнатися, коли і наскільки, швидше за все, подорожчають квитки – на основі того, як це відбувалося в минулому.
Для тих, хто не готовий купувати квиток одразу ж, є можливість підписатися на конкретний авіамаршрут і отримувати повідомлення на мейл про майбутнє і нинішнє подорожчання, а також можливі знижки, якщо вони з’являться.
Крім цього, Google допоможе в пошуку готелів за обраним напрямком, маркуючи спеціальним чином ті пропозиції, ціна яких нижча, ніж зазвичай в зазначені дати. Для перегляду потрібно відфільтрувати пропозиції кнопкою «Deals» в лівому верхньому кутку.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас