Багатотарифні лічильники електроенергії НІК – це розумний облік та турбота про людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Багатотарифні лічильники електроенергії НІК – це розумний облік та турбота про людей

Енергетика
809
В даний час в інтернеті можна знайти безліч порад і рекомендацій, як зменшити витрати на комунальні послуги. Що стосується економії електроенергії, то, в основному мова йде про використання енергозберігаючих ламп і побутової техніки. І якщо заміна ламп нам ще по кишені, то придбання нової побутової техніки класу «А» нездійсненно для більшості споживачів країни. Але існує ще один дуже дієвий і простий спосіб скоротити суму в рахунку за електрику – встановити
багатотарифний лічильник електроенергії.
Як економлять багатотарифні лічильники?
В Україні діє диференційована система тарифів на електроенергію, коли ціни залежать від періоду часу споживання електроенергії. Відповідно до даної системи, в певні періоди доби, наприклад, вночі, вартість електроенергії в 2 рази менша. Щоб мати змогу користуватись такими тарифами і почати економити, достатньо встановити спеціальний лічильник. Багатотарифний лічильник запараметризований таким чином, що зчитує данні окремо по денному та нічному споживанні. Нічний тариф оплачується по коефіцієнту 0,5 до вартості та діє з 23:00 до 7:00. В результаті ви економите, коли експлуатуєте електричні прилади та побутову техніку в цей період. Холодильники, пральні та посудомийні машини, кондиціонери, електричні котли, конвектори і обігрівачі можуть працювати в звичайному режимі, а багатозонний лічильник порахує вам всі затрати електроенергії по нічному тарифу, тобто в 2 рази дешевше.
Який багатотарифний лічильник купувати?
Лідером ринку багатотарифних лічильників є компанія ТОВ «НІК-Електроніка», яка багато років успішно виробляє прилади обліку. Багатотарифні лічильники НІК відрізняються високою якістю і багатофункціональністю. Асортимент включає 1-фазні та 3-фазні лічильники, призначені для установки в квартирах, приватних будинках, торгово-розважальних центрах, офісах, фабриках і завозах. Програмне забезпечення лічильників НІК розраховане на легку перепараметризацію з однієї тарифної сітки на іншу. Вам не потрібно буде купувати новий лічильник, якщо ви захочите змінити тарифну сітку. Багатотарифні лічильники НІК прості в експлуатації. По ним досить зручно і легко отримати інформацію про кількість спожитої електроенергії по всім тарифам. До того ж, лічильники НІК без проблем інтегруються в системи АСКОЕ і можуть самостійно передавати дані в енергокомпанію.
Встановіть багатозонний лічильник електроенергії НІК та сплачуйте менше на 50% за світло, яке ви споживаєте вночі.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас