Топ-5 порад, як не втратити гроші з банківської картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-5 порад, як не втратити гроші з банківської картки

Особисті фінанси
2578
Щоб вкрасти гроші з банківської картки, шахраї найчастіше викрадають конфіденційну інформацію через електронну пошту. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів фінансовий директор “Простобанк Консалтинг” Олександр Сєдих.
“Посилають електронні листи від імені відомих брендів або особисті повідомлення на різних сервісах, зокрема банківських. У листі є пряме посилання на сайт-фальшивку відомого бренду. Зовні ресурс дуже схожий з оригіналом. Шахраї заражають комп’ютер вірусом і отримують потрібні дані. Викрадають конфіденційні дані – номери ідентифікаційних та банківських карт, паролі доступу”, – говорить експерт.
За його словами, останнім часом став поширюватися вид шахрайства, коли конфіденційну інформацію про банківську картку надає сам власник.
“Інтернет-шахраї користуються можливостями інтернет-телефонії, автонабором. Іноді жертві надсилають СМС-повідомлення від нібито надійного відправника. Пропонують перейти на сайт і відправити дані. Щоб цього не допустити, нікому не повідомляйте не тільки ПІН-коди карток, але і номер картки чи CVV-код”, – говорить Сєдих.
Топ-5 порад, як не втратити гроші з банківських рахунків:
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас