ДФС припинила діяльність мережі магазинів duty free на україно-польському кордоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС припинила діяльність мережі магазинів duty free на україно-польському кордоні

Казна та Політика
608
Державна фіскальна служба (ДФС) терміном на 30 днів припинила дію дозволів на експлуатацію магазинів безмитної торгівлі, що належать україно-німецькому спільному підприємству “Львів-Трейдинг”. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
Як зазначається, відповідне рішення прийняли 27 вересня, а вже через кілька годин магазини закрили. У компанії такі дії фіскалів вважають тиском на компанію в інтересах конкурентів або чиновників.
“Ми вважаємо, що ДФС цілеспрямовано знищує нашу компанію в інтересах чиновників і наших конкурентів. За останні два роки ДФС посилала на наше підприємство дев’ять перевірок, жодна з яких не зафіксувала серйозних порушень. Відзначимо, що на інших пунктах перетину кордону діє ще ряд магазинів безмитної торгівлі інших компаній, однак до них у ДФС немає жодних претензій. “Львів-Трейдинг” за 25 років роботи на українському ринку довів, що ми є законослухняною компанією, яка поважає закони України. Ми будемо оскаржувати незаконне рішення посадових осіб і домагатися відновлення роботи наших магазинів”, – зазначив заступник генерального директора Тарас Лучка.
Відзначимо, за даними прес-служби, ДФС мала намір анулювати ліцензію “Львів-Трейдинг”. Претензії фіскалів стосуються діяльності компанії в 2013-2014 роках, проте ніяких порушень не зафіксовано в актах, за результатами численних перевірок, відзначили в компанії.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас