Німецький необанк N26 оновив додаток і запропонував користувачам функцію запиту грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький необанк N26 оновив додаток і запропонував користувачам функцію запиту грошей

Світ
281
Німецький необанк N26 оновив свою мобільну пропозицію і запропонував користувачам нову функцію з відправлення коштів. Клієнти банку за допомогою пари кліків в додатку можуть відправити запит на отримання грошей іншому користувачеві.
У запиті користувач повинен вказати суму, супровідний текст і вибрати контактну особу, яка також використовує додаток банку N26. Контактна особа отримає повідомлення про запит коштів, який може підтвердити за допомогою пін-коду і зробити миттєвий переказ.
Користувачі можуть подавати запити на переказ коштів до € 1 тис., а сама функція запиту грошей доступна всім клієнтам N26 у всіх країнах. Мобільна кредитна установа тепер працює на кількох європейських ринках: в Німеччині, Франції, Греції, Ірландії, Італії, Словаччині та Іспанії.
Нова функція переказу коштів розширила продуктову лінійку банку в сфері P2P-платежів. Нова можливість працює за зворотним принципом банківського продукту під назвою «MoneyBeam» – миттєва відправка грошей через смс або електронний лист.
Користувачі використовували функцію MoneyBeam від N26 більше 200 тис. разів з моменту запуску продукту, а загальна сума переказів через систему склала понад €13 млн.
У вересні банк анонсував нову послугу з грошових переказів за допомогою голосової підтримки Siri і сервісу передачі повідомлень iMessage для власників iPhone.
Керівництво банку має намір запустити операції в Великобританії або в кінці цього року, або на початку наступного, незважаючи на невизначеність, спричинену виходом країни з Євросоюзу.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас