Найважливіші цифри і цитати середи, 28 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 28 вересня

556
Найважливіші цифри і цитати середи, 28 вересня:
  • Держбюджет України в серпні 2016 зведений з профіцитом 7 млрд грн
  • Гонтарева прогнозує зростання міжнародних резервів до $15,5 млрд
  • НБУ відзначає сплату Україною $1,5 млрд/рік на обслуговування зовнішнього боргу
  • Україна опустилася на 6 позицій в рейтингу конкурентоспроможності
Експерт розповів, які продукти подорожчали найбільше
“У процентному відношенні швидше за все дорожчали овочі: капуста на 4 відсотки і буряк на 3 відсотки. Це склало 15 копійок і 10 копійок за кілограм відповідно. А ось курятина і сало додали серйозніше: 80 копійок і 40 копійок. Молоко подорожчало на 20 копійок за літр, сметана на 40 копійок і масло на 1,50 гривні за кілограм. Трохи додав цукор – 20 копійок за кілограм і яйця – 40 копійок за десяток”, – повідомив директор Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
Скільки дивідендів вже вивели з України за кордон
“Компанії в цілому репатріювали близько 400 млн дол. дивідендів з середини червня. Це більш-менш відповідає нашим прогнозам”, – сказав заступник голови Національного банку Олег Чурій.
Яка кількість українців заплатить податок на нерухомість
«Станом на 26 вересня в бюджет уже сплачено 149 млн грн податку на нерухоме майно. Водночас до кінця року ми очікуємо надходження в бюджет понад 250 млн грн податку», – зазначив директор департаменту податків і зборів з фізичних осіб ДФС Павло Дроняк.
Темпи відновлення економіки України недостатні – постпред МВФ
“Економіка досягла макроекономічної стабілізації, ми бачимо поступове оздоровлення економіки – зростання на 1,5%, як і прогнозує МВФ в 2016 році. Але це помірне оздоровлення. Ми хотіли б бачити більш стале”, – сказав він на прес-конференції в Києві.
Стало відомо, коли почнуть призначати субсидії на опалювальний період
«Якщо комусь не вийшла субсидія на неопалювальний період, панікувати не варто. Таким сім’ям в жовтні буде здійснено автоматичний перерахунок на опалювальний період», – повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики з посиланням на главу відомства Андрія Реву.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас