BlaBlaCar вводить плату за проїзд в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlaBlaCar вводить плату за проїзд в Україні

Особисті фінанси
7245
Райдшерингова компанія BlaBlaCar буде стягувати до 20% від вартості поїздки з пасажира.
Про це “НВ Бізнес” повідомила менеджер з комунікацій та PR BlaBlaCar в Україні Юлія Крупенко.
За її словами, система оплати послуг сервісу буде впроваджена в Україні вже через кілька місяців. Це передбачає ідентифікацію користувача через платіжні інструменти.
“Розмір комісії буде залежати від визначеного маршруту та складе до 20%, а загальна середня вартість поїздки для пасажира залишиться нижче, ніж ціна квитка на автобус або поїзд. Для автовласників сервіс залишається безкоштовним”, – повідомила Крупенко.
Вона додала, що такий принцип вже працює практично у всіх західноєвропейських країнах, а монетизація BlaBlaCar в Україні дозволить активніше впроваджувати інновації, в першу чергу пов’язані з безпекою і ефективністю сервісу.
“У деяких країнах ми впроваджуємо додаткові механізми онлайн-перевірки користувачів через документи, які посвідчують особу, що робить безпеку ключовою характеристикою райдшерингу”, – пояснила Крупенко.
Як приклад вона навела Туреччину, де недавно почала працювати система ідентифікації користувачів через урядове API, а в Індії – через скан документів, що засвідчують особу.
Також компанія вже веде в Україні переговори з декількома компаніями з приводу затребуваної технології верифікації користувачів через документи.
Нагадаємо, що в червні BlaBlaCar ввів систему онлайн-бронювання місць в автомобілі для жителів більшої частини України.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас