За минуле літо Миколаївську область відвідало 220 тис. туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За минуле літо Миколаївську область відвідало 220 тис. туристів

Особисті фінанси
387
Протягом літнього оздоровчо-туристичного сезону в Миколаївській області зареєстровано близько 220 тисяч туристів і відпочиваючих, що на 10% більше в порівнянні з рівнем минулого року, – повідомляє прес-служб ОДА.
З усієї кількості туристів було зафіксовано 166 тис. осіб внутрішніх туристів, іноземців – 3,8 тис. осіб, дітей у віці до 18 років – 40,1 тис. осіб. Коефіцієнт заповнюваності закладів склав 48%. Сума податків і зборів сплачених установами відпочинку – 6,6 млн. грн.
До 90% туристів і відпочиваючих з Київської, Донецької, Харківської, Львівської, Запорізької, Вінницької, Хмельницької, Кіровоградської, Полтавської та інших областей; 8% з Білорусі та Молдови, інші 2% – іноземці з країн далекого зарубіжжя.
Були підняті питання створення проекту стратегії розвитку туризму в регіоні, а також проблемні питання розвитку сфери туризму.
Голова правління Асоціації лідерів туристичного бізнесу в Миколаївській області Тетяна Чичкалюк підкреслила, що історико-культурне розмаїття регіону, природно-ландшафтний потенціал роблять Миколаївщину привабливою для туристів не тільки з України, а й з усього світу.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас