Ізраїльські інвестори зацікавлені в приватизації українських держпідприємств, - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльські інвестори зацікавлені в приватизації українських держпідприємств, - Порошенко

Казна та Політика
765
Україна почула про високу зацікавленість ізраїльських інвесторів в участі в приватизації державних підприємств в Україні.
Про це сьогодні під час спільного брифінгу з президентом Держави Ізраїль Реувеном Рівліном заявив президент України Петро Порошенко.
“Я запропонував нашим ізраїльським партнерам і інвесторам взяти участь у масштабній приватизації, яка буде відбуватися в Україні в 2016-2017 роках. Ми почули дійсно високу зацікавленість в цьому напрямку”, – заявив Порошенко.
При цьому він також зазначив, що сподівається на досягнення прогресу щодо подальшої лібералізації авіаційного сполучення.
“Ми повинні прибрати будь-які перешкоди як для ізраїльських компаній, так і для українських компаній”, – сказав Порошенко.
За його словами, також під час зустрічі були досягнуті домовленості про розвиток співробітництва в сферах туризму, агросектора і економіки.
“Нам необхідно якомога швидше провести чергове засідання спільної україно-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва”, – зазначив Порошенко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас