Запуск Samsung Pay в Росії: названа точна дата — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Запуск Samsung Pay в Росії: названа точна дата

Фінтех і Картки
286
Запуск платіжного сервісу Samsung Pay в Росії запланований на 29 вересня. Платежі буде обробляти платіжна система Mastercard, повідомили в прес-службі компанії.
Зараз з проектом співпрацюють АТ «Альфа-банк», ВТБ24 (ПАТ), ПАТ «МТС», АТ «Райффайзенбанк», АТ «Банк «Русский стандарт» і ТОВ «Яндекс». Samsung має намір в подальшому залучити вдвічі більше партнерів.
Платіжний сервіс доступний на пристроях Samsung Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, а також Galaxy A5 (2016) / A7 (2016). Щоб здійснити оплату за допомогою сервісу, користувачеві необхідно доторкнутися до екрана телефону, вибрати платіжну карту і авторизуватися за допомогою відбитка пальця. У момент авторизації формується спеціальний номер, який служить заміною номеру карти – токен.
Пристрої, з яких здійснюється оплата за допомогою Samsung Pay, будуть захищені від шкідливих атак системою Samsung KNOX.
Комісія за використання сервісу стягуватися не буде – ні з користувачів, ні з банків-еквайєрів, ні з торгових підприємств.
Завдяки впровадженню сервісу токенізаціі російським споживачам незабаром будуть доступні такі платіжні сервіси, як Apple Pay, Samsung Pay і Android Pay, стверджує генеральний директор Visa в Росії Катерина Петеліна. Зокрема, планується, що сервіс Apple Pay буде запущений в Росії до кінця 2016 року.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас