Число активних лотів аукціону ОХО наближається до двох мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Число активних лотів аукціону ОХО наближається до двох мільйонів

Фінтех і Картки
552
Кількість активних лотів інтернет-аукціону OXO, який почав роботу трохи більше року тому, наблизилося до двох мільйонів. За словами розробників майданчика, таких результатів вдалося досягти за рахунок простоти управління, акцій, спрямованих на залучення нових учасників і просунутої системи технічної підтримки.
ОХО — це дійсно універсальний онлайн-аукціон, учасники якого продають будь-які товари: інструменти, одяг, побутову техніку, гаджети, автозапчастини та багато іншого. Творці проекту — глобальний інтернет-аукціон для колекціонерів Віоліті — запустили ОХО як майданчик, де кожен може знайти щось цікаве або необхідне.
Трохи більше року знадобилося OXO.UA для залучення понад двох тисяч постійних учасників з майже двома мільйонами активних лотів. Користувачів приваблюють зручний інтерфейс, ергономічний дизайн і оперативна технічна підтримка. Команда проекту постійно працює над його оптимізацією і спрощенням процесу торгів.
Аукціон регулярно проводить різні акції, що сприяють залученню нових користувачів. Так, до кінця 2016 року діє акція «Мій магазин», згідно з умовами якої всі, хто зареєструє сервіс «Мій магазин», зможуть продавати лоти без комісії. Це привабить на ОХО нових покупців і підвищить зручність покупок.
Багато хто знає, що 1 жовтня припинить роботу популярний інтернет-аукціон АУКРО. У зв’язку з цим керівництво ОХО прийняло рішення запросити всіх користувачів АУКРО на свій майданчик. ОХО готовий зберегти рейтинг, зароблений користувачами на АУКРО, і перенести його на ОХО. Дана пропозиція проходить під девізом «Ваш рейтинг АУКРО тепер на ОХО!».
Довідка:
OXO.UA — інтернет-аукціон, який пропонує товари в категоріях: авто, мото, Apple Store, техніка, телефони, смартфони, ноутбуки, планшети, інші гаджети, товари для будинку, саду та городу, спеціальне обладнання, мода, краса, здоров’я та ін. На сайті аукціону також представлений розділ «Ярмарок послуг», користувачі якого можуть запропонувати свої навички та вміння.
OXO.UA — частина глобального проекту, куди також входять аукціон антикваріату і арт-аукціон Violity. Детальніше про проекти, а також правила реєстрації та торгівлі на аукціонах OXO і Violity можна дізнатися на одному з офіційних сайтів: oxo.ua, art.auction.violity.com або auction.violity.com.
Контакти:
violity.oxo@gmail.com
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас