Золото падає через перемогу Клінтон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Золото падає через перемогу Клінтон

Банківські метали
1308
Кандидат в президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон виявилася кращою, ніж її конкурент Дональд Трамп на перших американських президентських дебатах в понеділок, що спричинило зниження долара і ф’ючерсів на золото.
За кілька годин до дебатів золото зросло на 0.18%. Однак, у вівторок на Нью-Йоркській Товарній біржі ф’ючерси на золото з доставкою в грудні впали на 0.61% до 1 336,15 $ за Тройську унцію (7,60 $).
Спочатку, з оголошенням перемоги Клінтон, долар виріс, відшкодувавши збитки, отримані через політичне рішення ФРС минулої середи. Наразі він зріс на 0.19%, торгуючись на рівні 95.38.
Золото падає через перемогу Клінтон
Клінтон виграє перший раунд
У той час як президентство Трампа і перемога на вчорашніх дебатах могли спровокувати так зване протекціоністське доларове підвищення, долар все ще отримує вигоду від перемоги Клінтон. Настрій ринку, мабуть, змінився на краще завдяки перемозі демократичного кандидата в ході перших з трьох дебатів проти республіканця.
Букмекерські компанії скоротили вірогідність перемоги Клінтон у зв’язку з вечірніми дебатами в понеділок, роблячи її фаворитом серед описаних компаній.
Ще цілих 6 тижнів до президентських виборів 8 листопада, а ринок реагує на американську політику, в якій боротьба між Клінтон і Трампом стає дедалі більш важливою для подальшого руху долара. Нещодавні опитування показали, що попереднє лідерство Клінтон вже не таке доречне, як раніше. Підтримка Трампа явно скорочує перегони.
Трейдери в основному очікують перемоги Клінтон на виборах, в той час як інвестори надзвичайно зацікавлені несподіваним популістським стилем Трампа.
Наступні президентські дебати встановлені на 9 жовтня, а останній раунд буде проведено 19 жовтня.
Аналіз золота
Протягом попередніх сесій золото торгувалося в зеленій зоні, після того як ФРС не підвищило процентну ставку і скоротило відсоток підвищення ставки на 2017 рік. Політичні засідання Центрального Банку США намічені на початок листопада і середину грудня, а економісти вважають, що чиновники ФРС не підвищать процентні ставки на засіданні в листопаді напередодні президентських виборів.
Інвестори будуть в пошуку подальших натяків на наступне підвищення ставки від заступника голови ФРС Стенлі Фішера, згідно з його промовою на економічному засіданні в Говардському університеті штату Вашингтон.
Крім промови Фішера, трейдери також зосередяться на даних про довіру американських споживачів за вересень, даних S&P/Case-Shiller про ціну на житло, а також згодом на попередньому звіті про діяльність сфери обслуговування. Всі вищевказані події вплинуть на рух валюти, і, таким чином, на метали.
Золото зараз торгується на рівні $ 1,336.15 за Тройську унцію, ймовірно, впаде з шестиденного максимуму через навколишні аналітичні дані. Згідно з щоденним графіком, свічка опустилася нижче рівня підтримки 1333,23.
Золото падає через перемогу Клінтон
Позначене на графіку зростання металу головним чином спровоковане Brexit, даними США, рішенням ФРС про не підвищення процентної ставки, нещодавньою відсутністю підвищення процентної ставки у вересні і прогнозом ЦБ про підвищення ставки. 6 липня був відзначений 28-місячний максимум жовтого металу.
Проте, незважаючи на сьогоднішню ведмежу свічку, долар не може продовжувати своє зростання, отже, бичачий тренд золота залишається сильним. З інвестиційної точки зору, очікується, що волатильність на ринках капіталу різко зросте, оскільки посилюється політична невизначеність навколо виборів США; може трапитися так, що ні Клінтон, ні Трамп не зможуть здобути лідерство в цих жорстких перегонах до Білого Дому, отже результат буде складно передбачити.
Президентські вибори, що випливає з вищесказаного, – це реальний рушій ринку в даний час, і інвестори занепокоєні с приводу можливого президентства Трампа. Аналіз після дебатів навряд чи закінчився, і неприйняття ризику повертається на ринки, оскільки пара USD/JPY втратила більшу частину своїх доходів, торгуючись на рівні 100.35 замість прогнозованого раніше рівня 100,98. Пара залишається під сильним тиском продажів долара США, і слід очікувати подальшого руху пари нижче рівня 100.00.
Золото падає через перемогу Клінтон
Щоб отримати більш глибокий фундаментальний аналіз, дізнатися про успішні торгові стратегії і точні торгові показники, відвідайте FSM News! FSMNews надає аналітичні матеріали і статті про валюти, сировинні товари, акції, економіку, фінанси, технології, автомобільну промисловість та споживчі товари.
За матеріалами:
fsmnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас