Найважливіші цифри і цитати вівторка, 27 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 27 вересня

485
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 27 вересня:
  • Збитки від кіберзлочинів в Україні становлять 27 млн гривень з початку року
  • З початку року акції Deutsche Bank впали більш ніж на 50%
  • Імпорт легкових авто в Україну зріс на 24%
  • Фіскальна служба виявила 105 тис. нелегальних працівників за 8 місяців
  • Банкіри очікують зниження облікової ставки НБУ до 14% до 2017
Назвали умови отримання субсидій для орендарів
“Орендарі можуть претендувати на субсидію не більше ніж на рік з моменту подачі заяви на допомогу. Для цього необхідно подати заяву про призначення житлової субсидії, декларацію про доходи та витрати членів сім’ї орендаря і договір оренди житла в орган соціального захисту населення за місцем проживання. У заяві слід поставити позначку про необхідність її розгляду комісією”, – пояснює юрист руху “Сильні громади” Наталія Рижкова.
“Укрзалізниця” змінила правила бронювання квитків
“До 10-ти місць в поїздах залишаємо для соціально вразливих верств населення. Йдеться про інвалідів 1-ї та 2-ї груп, дітей-інвалідів, інвалідів Другої світової, учасників бойових дій, в тому числі АТО”, – заявив Бальчун.
Стало відомо, в яких країнах активно приймають українців на роботу
“10% українців готові виїхати за кордон протягом кількох місяців. Уряд довів країну до тотального зубожіння. Більшість українців не впевнені в завтрашньому дні, – пояснює експерт Андрій Степановський.
Данилюк розповів, скільки планується отримати від спецконфіскації
“Всього передбачається більш ніж 40 мільярдів від спецконфіскації”, – заявив Данилюк, зазначивши, що в державному бюджеті була закладена тільки частина від запланованих надходжень за рахунок спецконфіскації в розмірі 10,5 мільярда.
Експерт повідомив, чому в Україні падають депозитні ставки
“Перш за все, на це впливає відсутність реального бажання банків кредитувати економіку. Банки як і раніше не дуже захищені, видаючи кредити. Не кожна компанія готова погашати кредит, і не всі мають бажання це робити. Вкладаючи гроші в велике підприємство, банк може дуже сумніватися в можливостях повернення цих грошей. Тому у банків накопичується великий обсяг ресурсів, вони не можуть їх десь розмістити і заробити, тому виникає сумнів в необхідності платити високі ставки за депозитами”, – повідомив голова правління Вектор Банку Вадим Березовик.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас