Суд зняв арешт з майна екс-першого заступника голови ради директорів Дельта Банку Масюри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зняв арешт з майна екс-першого заступника голови ради директорів Дельта Банку Масюри

Кримінал
357
Печерський районний суд Києва зняв арешт з майна колишнього першого заступника голови ради директорів Дельта Банку Віталія Масюри.
Про це йдеться в ухвалі суду від 5 вересня.
24 листопада 2015 року головним управлінням Національної поліції Києва щодо Масюри було розпочато розслідування.
Він підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення майна в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу.
20, 29 січня, 15 лютого і 1 березня стосовно Масюри, його сестри і чоловіка сестри судом було винесенонизку постанов, якими було арештовано майно.
15 вересня суд зняв арешт з майна Масюри, а саме з автомобіля Nissan Tiida (2007 року випуску), квартири, будинку, групи нежитлових приміщень і 2 паркувальний місць.
Також суд зняв арешт майна, що належить сестрі Масюри і її чоловікові: 14 автомобілів (Mitsubishi Lancer, Toyota Land Cruiser Prado, 4 Land Rover Range Rover, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GL350, Mercedes-Benz S350, Mercedes-Benz S500, Audi R8 , Audi A8, Daewoo Leganza, BMW 730), 3 будинки, 2 квартири, 2 земельні ділянки, 3 паркувальних місця і група приміщень.
Також суд зняв арешт з 100% статутного фонду Іллічівського зернового порту і компанії “Стройбуд Іллічівськ”.
Як повідомлялося раніше, в січні поліція оголосила в розшук першого заступника голови, директора казначейства Дельта Банку Віталія Масюру.
Після цього суд заарештував квартиру, будинок і автомобіль екс-першого заступника голови ради директорів Дельта Банку Масюри.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас