Обсяги цифрових транзакцій в світі: статистика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяги цифрових транзакцій в світі: статистика

Фінтех і Картки
356
Обсяги цифрових транзакцій продовжують зростати. Очікується, що щорічне зростання таких операцій перевищить 10% і вперше досягне 426,3 млрд транзакцій. Такого висновку дійшли експерти Capgemini і BNP Paribas.
Експерти стверджують, що таким показникам сприяє стале економічне зростання ключових світових ринків, вдосконалення стандартів безпеки та ініціативи, які сприяють здешевленню цифрових транзакцій. Згідно з недавнім дослідженням, проведеним у Великій Британії, витрати на обслуговування транзакцій з дебетовими і кредитними картами скоротилися на 159 млн фунтів стерлінгів.
Ринки країн, що розвиваються, зростають швидше за інші
Ринки країн, що розвиваються, зросли на 16,7%. Хороші результати показав ринок Китаю. Там обсяги цифрових транзакцій перевищили аналогічні показники у Великій Британії і Південній Кореї. Китай опинився на четвертому місці за обсягом цифрових платежів після США, Єврозони і Бразилії. Останнім часом країна інвестує багато коштів в фінтех індустрію.
Результати дослідження також показали, що традиційні банки стикаються з конкуренцією з боку фінтех-суперників, що позначається на їхніх доходах. Банки повинні прийняти «цифровий образ мислення», щоб досягти успіху в цьому середовищі, показав звіт World Payments Report.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас