Курс долара відреагував на дебати Клінтон і Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс долара відреагував на дебати Клінтон і Трампа

Світ
3867
Курс долара США піднімається у вівторок, а японська ієна дешевшає після завершення перших телевізійних дебатів кандидатів у президенти США, перемогу на яких здобула представник демократів Хілларі Клінтон.
Курс американської валюти до євро на 9:03 становив $1,1244 у порівнянні з $1,1254 на закриття попередньої сесії.
Пара долар/ієна торгується на рівні 100,85 ієни проти 100,33 ієни напередодні.
Курс євро до ієни на торгах у вівторок зріс до 113,4 ієни в порівнянні з 112,91 ієни в понеділок.
Під час теледебатів суперники пред’явили один одному кілька претензій, які стосувалися, крім особистих якостей кандидатів, бачення у сфері зовнішньої торгівлі, розвитку економіки США і зовнішньої політики.
На думку багатьох учасників ринку, Клінтон на дебатах виглядала краще. Їй вдалося змусити суперника, Дональда Трампа, оборонятися в ході більшої частини дискусії, зазначає The Wall Street Journal.
“Вона явно була краще підготовлена, – сказав головний ринковий стратег IG Markets Кріс Вестон. – Ринку подобається, що її політика набагато більш передбачувана”.
Найактивніше на результати дебатів відреагував мексиканський песо, підскочивши в парі з доларом на 2%, до 19,489 песо за долар. Трамп неодноразово говорив про намір вислати з країни нелегальних мексиканських мігрантів, побудувати стіну на кордоні з південним сусідом і переглянути торговельні угоди з Мексикою.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас