Disney вступив в переговори про купівлю Twitter — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Disney вступив в переговори про купівлю Twitter

Світ
194
Компанія Walt Disney увійшла в число претендентів на купівлю сервісу мікроблогів Twitter, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерела, близькі до переговорів. Ринкова вартість сервісу на даний момент становить близько $ 20 млрд. Раніше стало відомо, що про купівлю компанії ведуть переговори Google і Salesforce.
Переговори про продаж Twitter продиктовані повільним зростанням призначеної для користувача бази і виручки, безперервною зміною кадрів в керівництві і відсутністю чіткого бізнес-планування, зазначає видання. Інтерес Disney до сервісу виник на грунті розвитку технологій прямих трансляцій спортивних подій, яким займається Twitter.
Придбання Twitter може стати для Disney найбільшою угодою в технологічному секторі. У Disney є суперечливий досвід поглинання технологічних компаній. У 2014 році студія купила за $ 500 млн компанію Maker Studios – виробника онлайн-відео, популярного серед молодих глядачів. У разі досягнення намічених показників Disney мав заплатити ще $ 450 млн, але в підсумку заплатив лише $ 175 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас