Полторак просить Порошенка дати солдатам борщу з м’ясом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полторак просить Порошенка дати солдатам борщу з м’ясом

Казна та Політика
1428
У новому сухому пайку для військовослужбовців передбачені борщ, друга страва (каша або овочі з м’ясом) і навіть джем. Про це повідомляє радник президента Юрій Бірюков в Facebook.
Міністр оборони Степан Полторак підписав технічні умови по новому сухпайку. «Новий сухий пайок ЗСУ. Який не зовсім сухий – там борщ, там інші супи, там каші з м’ясом, там рагу зі свининою в якомусь там соусі… Гроші на новий сухпай Міністерство оборони вже виділило, перекроївши бюджет і перекроївши витрати. Завтра доля нормального харчування буде вирішуватися у кабінеті Петра Порошенка, куди викликають міністра фінансів для пояснень та підписання узгодження. Верховний Головнокомандувач – це не лише красива назва посади, але і його пряме бажання домогтися нормального ставлення до армії», – написав Бірюков.
Згідно з документами, які він виклав, у сухий пайок на день входить: галети (150 гр), сухарі (100 гр), готова до споживання перша страва (борщ або суп з м’ясом – 500 гр), готова друга страва (каша або овочі з м’ясом – 1050 гр), один стік кави, два стіки чаю, три стіки цукру по 10 гр, стік меду (20 гр), стік з фруктовим джемом (20 гр), сіль, перець, одноразова пластикова ложка, паперова серветка, гігієнічна волога серветка.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас