Кабмін подав у Раду законопроект про монетизацію пільг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін подав у Раду законопроект про монетизацію пільг

Казна та Політика
970
Міністр соціальної політики Андрій Рева розраховує на внесення до Верховної Ради законопроекту про монетизацію пільг на проїзд у громадському транспорті до 2017 року.
«Очевидно, необхідно перейти від системи натурального надання преференцій до грошових компенсацій за ті чи інші пільги. У нашому суспільстві є різні пільгові категорії, які мають право на різні види пільг. Якщо їх всі систематизувати і потім ці пільги монетизувати, тобто виплачувати в грошовій формі, то після цього можна буде сказати, що гроші, виплачені людині, вона може використовувати, як вважає за необхідне, але при цьому платити за послуги на рівні з іншими», – сказав він в ході зустрічі з представниками регіональних ЗМІ в Києві в понеділок.
Міністр зазначив, що в разі пільг на проїзд у транспорті жителі міст мають більше можливостей ними скористатися в порівнянні з жителями сіл.
Монетизація же пільг, за словами Реви, дозволить жителям сіл отримати компенсацію за невикористані пільги.
«Такий законопроект Міністерством соціальної політики розроблено, і після того, як він буде схвалений Кабінетом міністрів, він буде поданий на розгляд Верховної Ради, ми сподіваємося до кінця року», – сказав міністр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас