ФГВФО почав виплати вкладникам КСГ Банку через відділення ТАСкомбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО почав виплати вкладникам КСГ Банку через відділення ТАСкомбанку

Кредит&Депозит
171
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 26 вересня почав виплати вкладникам ліквідованого КСГ Банку через відділення ТАСкомбанку.
Про це йдеться в повідомленні фонду.
Для отримання коштів з 26 вересня до 7 листопада включно вкладники можуть звертатися в установи банку-агента фонду ТАСкомбанк.
Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутися до установ ТАСкомбанку і пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).
Виплати відшкодування також будуть здійснюватися іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.
Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до фонду заяву, а також копії паспорта та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.
Виплати відшкодувань вкладникам будуть здійснюватися в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення фондом банку з ринку, але не більше 200 000 гривень.
Як повідомлялося раніше, найбільшими акціонерами банку є Сергій Касьянов і його дружина із загальною часткою 66,9% акцій.
16,3911% акцій банку належить колишньому депутату Верховної Ради Олександру Шепелєву, який розшукується.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас