Commerzbank планує скоротити більше тисячі робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Commerzbank планує скоротити більше тисячі робочих місць

Світ
363
Німецький Commerzbank планує скоротити більше тисячі робочих місць у рамках своєї стратегії по скороченню витрат на тлі ультранизьких процентних ставок і слабкого попиту на кредити.
За словами джерел Reuters, число робочих місць, які планується скоротити, може бути значно вище 1500. У другому за величиною банку Німеччини на даний момент працює близько 50 тис. співробітників.
Інше джерело заявило виданню, що один із 10 співробітників може потрапити під скорочення, тим самим піднявши можливе число скорочень в банку до 5 тис. осіб.
Очікується, що новий СЕО Commerzbank Мартін Зелке представить нову стратегію розвитку банку на засіданні наглядової ради банку на наступному тижні.
Раніше Commerzbank оголосив, що не зможе досягти в цьому році запланованого показника прибутку, тому що в другому кварталі виручка та чистий прибуток знизилися на фоні від’ємних процентних ставок і слабкої активності клієнтів.
Інший великий німецький банк Deutsche Bank планує скоротити серед своїх 100 тис. співробітників близько 9 тис. робочих місць, при цьому 4 тис. скорочень очікується в Німеччині.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас