Суд усунув Перелому з посади члена наглядової ради "Укрнафти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд усунув Перелому з посади члена наглядової ради "Укрнафти"

Енергетика
112
Солом’янський районний суд Києва рішенням від 20 вересня відсторонив Сергія Перелому з посади члена наглядової ради ПАТ “Укрнафта”, повідомила прес-служба НАК “Нафтогаз України”.
У НАК відзначають, що НС складається з 11 членів ради, з яких шість – представники держхолдингу, п’ять – міноритарних акціонерів.
“Після рішення суду кількість представників “Нафтогазу” і міноритаріїв зрівнялася. З огляду на, що колишній співробітник “Нафтогазу” Петро Столяр відмовляється від участі в засіданнях наглядової ради “Укрнафти”, представники компанії виявилися в цьому органі в меншості”, – звертають увагу в прес-службі .
Як повідомлялося, раніше С.Перелома був усунутий з посади першого заступника голови правління НАК рішенням Апеляційного суду Києва.
В “Нафтогазі” раніше вже висловлювали стурбованість тим, що уряд поки що не заповнив вакантні позиції в правлінні держхолдингу, хоча відповідні пропозиції на його розгляд подавалися неодноразово.
НАК “Нафтогаз України” належить 50% + 1 акція “Укрнафти”, групі компаній, пов’язаних з акціонерами Приватбанку, – близько 42% акцій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас