WiTricity створить 11-кВт бездротову зарядку для електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WiTricity створить 11-кВт бездротову зарядку для електромобілів

Технології&Авто
544
Компанія WiTricity заявила про співпрацю з Prodrive Technologies, постачальником силової електроніки та сенсорів першого ешелону. Спільними зусиллями вони будуть розробляти високопродуктивну бездротову систему зарядки для електромобілів потужністю 11 кВт. Ці дві компанії були обрані для реалізації проекту бездротової станції зарядки одним з великих європейських автовиробників, який планує представити свій перший електромобіль з функцією бездротової зарядки в 2019 році. Про кого йдеться, в прес-релізі не уточнюється.
Кількість електромобілів на дорогах зростає з кожним роком, але для суттєвого розширення продажів необхідна надійна і зручна інфраструктура для зарядки акумуляторів. WiTricity і Prodrive сподіваються, що їхні технології допоможуть галузі. Зокрема, WiTricity надасть свої інтелектуальні розробки у галузі дослідження магнітного резонансу, а також референс-дизайн. Prodrive, в свою чергу, втілює концепт в життя і створить продукт, що відповідає специфічним вимогам замовника. Prodrive розробить компоненти, які будуть інтегровані безпосередньо в автомобіль (для захвату енергії бездротовим способом), а також передавачі енергії у вигляді вмонтованих в підлогу і стіни зарядних майданчиків.
Нова система забезпечить бездротову зарядку потужністю 11 кВт з високою ефективністю, порівнянною з кращими сучасними провідними системами. Крім того, ведуться дослідження зі створення системи потужністю до 22 кВт.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас