Tesla побудує найбільше в світі джерело резервного живлення Лос-Анджелеса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla побудує найбільше в світі джерело резервного живлення Лос-Анджелеса

Енергетика
1924
Компанія Tesla повідомила на своєму сайті про виграш конкурсу на поставку акумуляторної системи резервного живлення Powerpack на 80 МВт·год для підстанції компанії Southern California Edison в Майра Лома (Каліфорнія).
У травні 2016 р. регуляторні органи наказали Southern California Edison побудувати систему резервного живлення для комунальних підприємств до 31 грудня 2016 року після того, як у постачальника природного газу Southern California Gas Company (SoCalGas) стався в каньйоні Алісо витік в атмосферу близько 100 тис. тонн метану. Витік вдалося перекрити в лютому 2016 р. – через чотири місяці після виявлення.
Це було найбільше сховище газу в Каліфорнії, і з його закриттям з’явилися побоювання з приводу можливих проблем із забезпеченням газом комунальних служб в зимовий період.
Цього літа чиновники енергетичного відомства очікували перебої з електроенергією через нестачу газу протягом 14 днів. Однак прогноз, на щастя, не здійснився, почасти через те, що Каліфорнія пережила більш м’яке, ніж зазвичай, літо. Проте батареї забезпечать резервне живлення в тому випадку, якщо дефіцит природного газу призведе до нестачі електроенергії цієї зими.
Tesla планує поставити, встановити і запустити систему Tesla Powerpack протягом трьох місяців. «Після завершення будівництва ця система стане найбільшим в світі проектом на базі літій-іонних акумуляторів в галузі зберігання енергії, – повідомляє Tesla на своєму сайті. – При повній зарядці ця система буде здатна постачати енергію для більш ніж 2500 домогосподарств протягом дня або зможе зарядити 1000 автомобілів Tesla».
Система Tesla Powerpack буде забезпечувати стабільне постачання електроенергії для комунальних служб і домогосподарств штату в період пікових навантажень, запасаючи її в непікові години.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас