Еволюція, а не революція. iPhone 7, нові Apple Watch та інші новинки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Еволюція, а не революція. iPhone 7, нові Apple Watch та інші новинки

Технології&Авто
2441
Схоже, що на своїх презентаціях нових моделей iPhone Apple вже не здатна викликати “вау-ефект” або прагматична корпорація притримала його на “чорний” день.
Представлені iPhone 7, iPhone 7 Plus фотографують, знімають відео, звучать і працюють краще за попередників. Але сьогодні так можна сказати про презентацію смартфонів всіх топових брендів.
Масштабний витік інсайдерської інформації про характеристики сьомої версії iPhone задовго до презентації анітрохи не завадив шанувальникам яблучної техніки із завмиранням серця стежити за демонстрацією нової версії смартфона.
Вона представлена двома моделями iPhone 7, iPhone 7 Plus, трьома варіантами вбудованої пам’яті і п’ятьма кольорами.
Apple також оновила свій розумний годинник до Apple Watch Series 2 і показала новий пристрій AirPods – бездротові навушники, які не входять до комплекту. Старі навушники EarPods компанія обладнала цифровим Lightning-роз’ємом.
Новий iPhone
Це вже десятий цикл оновлення смартфона iPhone, який вперше був представлений в 2007 році.
iPhone 7 отримав 4,7-дюймовий екран і роздільну здатність +1334 х 750 пікселів. iPhone 7 Plus – 5,5-дюймовий з роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів. Все, як у iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Обидва апарати поставляються з об’ємом вбудованої пам’яті 32, 128 і 256 ГБ.
Тепер смартфони доступні в п’яти кольорах. До срібного (White), золотого (Gold) і рожевого (Rose Gold) додалися матовий чорний (Black) і чорний онікс (Jet Black).
Кнопка Home стала сенсорною. Apple застосувала в ній технологію Force Touch (як в MacBook). За її допомогою користувач може застосовувати різного рівня силу натискання для виконання різних функцій.
Одним з найбільш помітних нововведень стала відмова від аналогового 3,5-мм роз’єму. Він займає багато місця і давно застарів. На зміну йому прийшов цифровий роз’єм Lightning, що існує тільки в техніці Apple. Але користувачі як і раніше зможуть підключати навушники з 3,5-мм роз’ємом за допомогою перехідника, включеного в комплект поставки.
Захист від вологи та пилу за стандартом IP67. Купатися з телефонами краще не варто, але якщо пристрій ненадовго впаде в воду, існують непогані шанси на те, що він продовжить працювати.
У смартфонах використовується новий чотирьохядерний процесор Apple A10 Fusion з 64-розрядною архітектурою. Швидкість обробки графіки збільшилася на 50% в порівнянні з iPhone 6. Швидкість обробки даних зросла на 40%.
Тривалість роботи від акумулятора теж збільшилася. Тепер вона на 1 годину більше від iPhone 6s Plus і на 2 години більше від iPhone 6s.
iPhone 7 отримав камеру з роздільною здатністю 12 МП, оптичною стабілізацією і новим спалахом TrueTone з 4 світлодіодами. Сенсор камери працює на 60% швидше, ніж у iPhone 6. На знімок апарат витрачає 25 мілісекунд.
Тепер знімки будуть зберігатися в форматі .RAW, а не .JPG. Професійні фотографи отримають набагато більше можливостей для обробки зображень. Фронтальна камера має дозвіл 7 МП і може записувати відео в форматі Full HD.
iPhone 7 Plus оснастили двома камерами – телескопічною і ширококутною. З’явилася можливість дворазового оптичного збільшення. А інтелектуальна обробка даних з двох камер дозволить збільшувати фотографію в 10 разів без втрати якості.
Продажі офіційного iPhone 7 в Україні очікуються в жовтні за ціною від 25 999 грн.
Apple Watch Series 2
Нове покоління “розумного” годинника зовні практично не змінилося. Дизайн залишився колишнім. Пристрій одержав повний пило- і вологозахист, з ним можна занурюватися на глибину до 50 м. З’явився GPS, а екран став в двічі яскравішим. Процесор і графіка стали на 50% потужнішими.
В Україні годинник з’явиться не раніше ніж 23 вересня. У США і країнах Європи – з 16 вересня. Ціна на годинник в Україні швидше за все буде починатися від 500 доларів.
AirPods
Бездротові навушники AirPods будуть автоматично працювати з іншими пристроями Apple, виявляючи їх через iCloud. Для відтворення звуку з одного з пристроїв Apple потрібно лише вибрати відповідну опцію на головному екрані пристрою.
Гарнітура оснащена процесором Apple W1, датчиками руху. Оптичні сенсори регулюють програвання музики і включають мікрофон. Можна користуватися одним або двома навушниками, вони автоматично відключаються, коли виймаєш з вуха один з навушників.
Навушники йдуть в комплекті з чохлом-зарядкою. Вони працюють 5 годин без підзарядки, а 15 хвилин зарядки вистачає на 3 години прослуховування музики. Якщо користуватися чохлом, періодично заряджаючи від нього навушники, тоді вони пропрацюють більше ніж добу.
Вартість в США – 159 доларів.
Всеволод Некрасов
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас