iPhone в 2017 році може позбутися кнопки Home — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone в 2017 році може позбутися кнопки Home

Технології&Авто
677
У 2017 році черговий iPhone може зазнати суттєвого редизайну. Він може позбутися звичної кнопки Home. Про це заявляють обізнані джерела.
Попередні витоки свідчили, що iPhone 2017 року буде фігурувати під назвою iPhone 8. Він може отримати повністю оновлений дизайн з гнучким OLED дисплеєм, що займає всю лицьову поверхню. Верхня і нижня грані, де традиційно розміщуються камера і кнопка Home, будуть усунені. При цьому функціональні можливості кнопки Home, включаючи Touch ID, будуть інтегровані безпосередньо в дисплей.
Головний дизайнер Apple Джоні Айв (Jony Ive) раніше неодноразово заявляв, що він хотів би створити iPhone, який виглядає як єдиний монолітний шматок скла. У 2017 році, коли iPhone святкуватиме свій 10-річний ювілей, Айв нарешті зможе втілити свою мрію в реальність.
Разом з тим, дисплей нового iPhone може отримати бічні грані закруглені, як у смартфона Samsung Galaxy S7 edge. Також чутки свідчили про використання скляного корпусу, вбудованої системи бездротової зарядки батареї, поліпшеного механізму зворотного відгуку Taptic engine, нових функцій біометричної ідентифікації, включаючи сканування райдужної оболонки ока і розпізнавання обличчя.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас