Депутати всіх скликань, крім першого, голосують "через гаманець" - Кравчук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати всіх скликань, крім першого, голосують "через гаманець" - Кравчук

Казна та Політика
754
Народні депутати всіх скликань, крім першого, голосують “через гаманець”.
Про це заявив екс-президент України, голова Верховної Ради першого скликання Леонід Кравчук під час круглого столу “Роль Верховної Ради України у проголошенні та утвердженні незалежності Української держави”. Він нагадав, що у Верховній Раді першого скликання було 370 комуністів і тільки 80 “націонал-патріотично орієнтованих людей”.
Як зазначив Кравчук, незважаючи на це, була проголосована декларація про суверенітет України і акт про державну незалежність.
Кравчук підкреслив, що досі немає “повної відповіді” на питання, чому відбулося голосування. “Відповідь, що злякалися і проголосували, можливо, не відповідає дійсності. Не злякалися, просто ті люди не мали в банках активів, і їм нічого було втрачати. Тому вони голосували за те, що було для них важливіше за все – Україну”, – переконаний Кравчук. “А якщо в банках багато активів, а ще більше власності, то є що втрачати і є над чим подумати: голосувати чи не голосувати. Ось чому всі Верховні Ради, які були після першого скликання, вже голосують через гаманець. Голосують тому, що політика для них набула зеленого кольору, а тоді вона була все ж таки жовто-блакитною”, – заявив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас