У Мінфіні пропонують обмежити надбавки чиновникам за особливо важливу роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінфіні пропонують обмежити надбавки чиновникам за особливо важливу роботу

Казна та Політика
396
Міністерство фінансів України пропонує обмежити розмір надбавки чиновникам за особливо важливу роботу рівнем 60 тис. грн на місяць.
Відповідне обмеження пропонується закріпити постановою Кабінету міністрів, проект якої розміщений на веб-сайті Мінфіну.
“Розмір надбавки за виконання особливо важливої роботи визначається з урахуванням виконання індикаторів і не може перевищувати 60 тис. грн на місяць”, – вказується в документі.
Проект постанови передбачає, що додаткова стимулююча виплата держслужбовцям, які включені до складу команди фахівців з питань реформ (надбавка за виконання особливо важливої роботи), здійснюється в межах фактичних надходжень до спеціального фонду держбюджету на оплату праці з метою посилення мотивації до високопрофесійної, результативної і високоякісної роботи.
При цьому йдеться про використання коштів, що надійшли до держбюджету в рамках програм допомоги Європейського Союзу, урядів іноземних держав, міжнародних організацій та донорських установ на оплату праці державних службовців.
Проект також передбачає, що посади фахівців з питань реформ в рамках організаційних структур державних органів і їхня кількість (в залежності від цілей, завдань і функцій команд фахівців з питань реформ, а також штатної чисельності держорганів) визначаються Кабміном.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас