Правоохоронці ліквідували конвертаційний центр з обігом 240 млн гривень в Київській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правоохоронці ліквідували конвертаційний центр з обігом 240 млн гривень в Київській області

Кримінал
327
Правоохоронці викрили конвертаційний центр з оборотом 240 млн гривень у Київській області.
Про це говориться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.
“Розслідуванням встановлено, що міжрегіональний конвертаційний центр, створений групою осіб, у період з 2015 року та донині надавав послуги підприємствам реального сектора економіки приватної та державної форм власності Києва, Київської, Луганської та Донецької областей України з формування незаконного податкового кредиту і незаконного переказу безготівкових коштів в готівку на загальну суму понад 240 млн гривень “, – сказано в повідомленні.
Згідно з ним, 22 серпня на місці розташування офісних приміщень, у місцях реєстрації і фактичного проживання організаторів і учасників конвертаційного центру було проведено 8 обшуків.
За результатами проведених слідчих дій вилучено кошти на суму 300 тис. гривень, 12 печаток підконтрольних транзитно-конвертаційних підприємств, комп’ютерну техніки, бухгалтерську документацію, накладено арешти на 40 розрахункових рахунків 11 транзитно-конвертаційніих підприємств, відкритих в 9 банкiвських установах.
Зараз проводяться розшукові дії щодо учасників конвертаційного центру з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності та забезпечення відшкодування заподіяних державі збитків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас