ДФС вилучила партію контрабандних сигарет на 100 млн грн в на Одеській митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС вилучила партію контрабандних сигарет на 100 млн грн в на Одеській митниці

Кримінал
451
Співробітники департаменту боротьби з митними правопорушеннями Державної фіскальної служби (ДФС) затримали на Одеській митниці вантаж сигарет вартістю 100 млн грн за підозрою в контрабанді.
Як повідомляє прес-служба ДФС, 9 контейнерів з сигаретами затримані в зоні діяльності Одеської митниці в рамках проведення заходів з протидії контрабандного переміщення на митну територію України підакцизних товарів в середу, 24 серпня.
“Контейнери прибули о 6:00 кв до морського порту “Іллічівськ” поромом з Грузії. Згідно з товаротранспортними документами, сигарети повинні переміщатися територією України в режимі “транзит” до Республіки Молдова”, – повідомляють в ДФС.
Разом з тим за результатами аналізу товаротранспортних документів встановлено ознаки їх фіктивності. Крім того, за попередньою інформацією митних органів Республіки Молдова, підприємство, на адресу якого нібито переміщувався даний вантаж, відсутнє в державному реєстрі цієї країни.
Зараз співробітники департаменту боротьби з митними правопорушеннями спільно з працівниками Одеської митниці проводять фіксацію вищевказаного порушення митних правил.
Також митниками вживаються заходи щодо запобігання “схемам” вилучення контрабандного вантажу, щоб уникнути відповідальності за порушення митного законодавства і недопустити конфіскації незаконно ввезених товарів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас